Professionell terapeut

Jag älskar människor, stora och små. Efter att under många år jobbat med barn ville jag ägna mig åt vuxna. Jag utbildar mig till Bailine teraput, läser anatomi, mental motivation, kost och näringslära bland annat och öppnar därefter min egen Bailine Salong i Borås 1998.  

På en Bailine Salong tar man endast emot kvinnor mellan 18 och 80 år. Figuranalys, elektronisk träning, kostrådgivning med mera tillhandahöll jag mina kunder. En helt fantastisk tid och jag lärde mycket inte minst genom mina kunder. Många av kunderna  var massörer, träningsmänniskor och terapeuter inom andra områden än det jag själv hade. Då min rygg på grund av för stora belastningar inte höll, så säljer jag med stor sorg Salongen 2003.

Mitt intresse för hälsa och friskvård tar mig vidare och jag intresserar mig för Bio energi produkter. Jag utbildas och håller själv utbildningar.

Men 2008 öppnar jag Salong igen,  nu med ännu större fokus på friskvård. Har då utbildat mig på ultraljudsbehandlingar för smärtlindring men också fettreduktion, celluliter och uppstramning av hud. Jag utbildar mig också till Lymfdränage terapeut och kan då skräddarsy behandlingar åt mina klienter.

2010 är det dags att införa ytterligare en behandlingsform och jag utbildar mig till Art Neuro Terapeut. 

Wow, vilken lycka att nu också kunna hjälpa dom klienter som har problem med rygg, nacke, axlar osv.

Jag brinner för att komma åt obalanser och orsaker till dom, oavsett var i kroppen dom finns.

Jag är utbildad terapeut inom följande områden:

  •  Lymfdränage
  • Cellsonixbehandlingar
  • Art Neuro
  • Sambandet mellan Näring och Hälsa
  • Kost och Viktreducering

Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.