Hälsa & välmående

Hälsa och välmående handlar oftast om vilka val vi gör. Mår du riktigt bra och känner dig fylld av glädje och energi? Sover du bra och vaknar du utvilad? Har du ett starkt immunförsvar? Är din mage i balans? Trivs du med din vikt? Är du nöjd med dig själv?

Om svaret på några av frågorna är nej, så kanske det är dags för en förändring? Jag erbjuder ett hälsoprogram som har löst många hälso-och viktproblem för många som tidigare säger sig ha provat allt.

Erfarenhetsberättelse

Jag heter Hampus och är 17 år.
Jag mådde inte bra över min övervikt och var missnöjd med hur jag såg ut. Så förra året när min mamma gjorde hälsoprogrammet så hängde jag på också. Det funkade jättebra, -10 kg efter drygt en månad och jag är så mycket nöjdare med hur jag ser ut idag.
Vägen till att jag skulle ta steget var lång och jag började nästan ångra mig under första veckan som var tuff, men med hjälp och support från familjen så gick det bra. Efter första veckan var det det mycket lättare, så det var värt allt!
Jag är piggare och trivs mycket bättre med mig själv.

Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.