ART NEURO

Art Neuro

Art Neuro är utvecklat från ett antal mjuka kiropraktiska tekniker men bör inte sammankopplas med det som många kiropraktorer praktiserar.

Art Neuro är grundat på principen att kroppen har en inbyggd förmåga att korrigera och läka sina egna problem. För att hjälpa kroppen att korrigera nervsystemet använder man sig i Art Neuro av lätta, bekväma och exakta tryckningar som minskar irritationen på nervsystemet och gör att kotpelarens muskler får möjlighet att justera obalanser som gett upphov till irritation på nervsystemet som kommer från ryggraden.

Nervsystemet kontrollerar alla de processer som läker och upprätthåller kroppen, och en störning på nervsystemet kan således ge negativa effekter på hälsa, välmående och prestation. Indikationer på obalanser i nervsystemet kan vara huvudvärk, muskelvärk, koncentrationssvårigheter, ryggproblem av allmän karaktär, nackproblem, snedvridningar i bål och höft.

Art Neuros enkla principer;

Kroppen har en inbyggd förmåga att läka sig själv.

Nervsystemet är kroppens kontrollsystem, allt som vi upplever och gör medvetet eller omedvetet, regleras av nervsystemet.

Uppgiften för Art Neuro utövaren är att lokalisera och korrigera orsaken till störningen på nervsystemet. Fokus ligger på att lokalisera och korrigera obalans i ryggraden som stör kommunikationen mellan hjärnan och resten av kroppen

Jag önskar dela med mig av min erfarenhet och upplevelse av Ann-Louis behandling, Art Neuro. Då tron på kroppens egna förmåga till återställande är stark, ej genom tvång, så är detta ett av behandlingsformerna som passar mig. Varje gång jag överansträngt min rygg sker en låsning och genom att behandla kroppen med omsorg och rätt teknik sker en återställning. Detta är magiskt!!! Jag kommer i balans dvs kroppen rättar till sig och varje gång säger jag till Ann-Louis;  -Vad lång jag känner mig nu!”

Rekommenderat min familj och många vänner och alla har fått önskat resultat. Är du nyfiken prova, du kommer ej att ångra dig. 
Branka Ivetić

Borås

”Jag har under de senaste ett och ett halvt året varit tvungen att använda kryckor pga av värk i ljumske och ben. Har fått behandling med Art Neuro hos Ann-Louis på Kroppsharmoni även för dessa besvär med förbluffade resultat, efter bara en behandling är jag rak i ryggen. Efter två behandlingar till är smärtorna i benet borta, vilka verkligen har plågat mig under lång tid. Jag kan idag gå utan mina kryckor med rak rygg och går bara på behandling  för underhåll. Jag är så tacksam att jag fick denna hjälpen hade annars  inte kunnat vara aktiv med trädgårdarbete och långa promenader och lite gym träning som jag är idag. Känner mig glad och tacksam.”

Eva Wall

”Eftersom jag lätt får låsningar i axel och rygg behövs det endast ett par behandlingar innan det släpper och blir bra.”

Lotta Moberg

”Det absolut bästa för kroppen och sinnet! Började gå till Ann-Louis redan för 10 år sedan, och fortsätter regelbundet än idag. Så fort min rygg säger ifrån att den inte orkar mer så är det bara att åka till henne som hjälper min kropp att må så mycket bättre. Redan direkt efter så känner man en lättnad från både rygg och nacke som ständigt värker om jag inte kommit hit på ett tag. Ann-Louis är också en underbar person som är full av visdom, vilket gör att man även får lärorika tips och man blir full av energi när man lämnar hennes hem. Finns inget bättre för ett trött sinne och en ännu tröttare kropp än att komma hit.”

Evelina

”Jag har tagit Art Neuro behandlingar hos Ann-Louis sedan 2010. Jag var då väldigt sned i min rygg, och hade ständig värk. Jag har lite skolios och hade nästan gett upp hoppet om att slippa min värk. Ann-Louis gjorde täta behandlingar på mig i 2 månader, och resultatet blev kanonbra, sedan dess är jag smärtfri, numera går jag bara och får behandlingar i förebyggande syfte. Tyvärr fotade vi inte före och efter behandlingarna, det var sådan skillnad så man kunde se det i spegeln. Jag är jättenöjd och kan varmt rekommendera dessa behandlingar som dessutom är helt smärtfria!”

Karin

Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.