Lymfdränage med vacum

Lymfdränage med vacum

Lymfdränage kan vara en bra behandling för de som besväras av dålig blodcirkulation, celluliter, ledproblem, fibromyalgi, ödem, viktproblem eller slapp hud.

Kända symtom är malande trötthetskänsla över korsryggen, ömhet och smärta vid tryck mot underhudsvävnaden, särskilt på överarmarna och i magregionen. Det kan även kännas som stelhet och smärtor i lår och ben. Andra symtom är ödem, celluliter och sömnproblem.

Lymfdränaget stimulerar motoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket i sin tur ger en friskare och smidigare vävnad. 

För bästa resultat rekommenderas en kur på 8-10 behandlingar.

Lymfdränage

Så här går en Lymfdränage behandling till

”Hud & Kroppsharmoni är en plats för återhämtning, reflektion och en plats där man är bara här och nu. Behandlingar som gör dig gott i själen. För just mig personligen har dessa behandlingar inneburit mer än bara en behandling, jag har fått redskapen till att hitta mig själv igen.”

Lena

”Efter ett par behandlingar med lymfmassage känner jag mig betydligt smidigare och lättare i kroppen. Detta kommer jag fortsätta med!”

Lotta Moberg

”Lymfdränage har varit en fantastisk behandling som gjort väldig nytta för kroppen!”

Linda

Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.